Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Няма промяна в класацията ни в ЕС, което значи,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Няма промяна в класацията ни в ЕС, което значи,
Коментари Харесай

Кунчев: Вълната е навсякъде

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Няма смяна в класацията ни в Европейски Съюз, което значи, че вълната е на всички места. 380/100 000 сме, а това ни отрежда 16-то място в Европейски Съюз за последните две седмици. 5-ти сме на Балканския полуостров. Вчера бяха 2776 нови случай у нас, като 3200 и 4300 бяха в Гърция и Сърбия ", сподели доцент Ангел Кунчев на брифинга на НОЩ в четвъртък, излъчен от БТВ. 

" В страната се резервират като най-засегнати от болестта под ред - Плевен, Кюстендил, Враца, Бургас, София, Шумен, Перник. Те взеха решение за местни спомагателни ограничения, които засягат прекосяването в електронна среда над 4-ти клас, маски, по-малко работно време на заведенията и по-малко спотни прояви, фитнес зали, образования, за момента това е безусловно целесъобразно. Търговище, Видин, Кърджали, Разград и Добрич са с минимум инфектирани. 

Заболяемоста не се въздейства от броя изследвани. 

В момента имаме учебно заведение с 13 заболели преподаватели, детски заведения с по 2-ма 3-ма чиновници. Имаме старешки дом с епидемиологичен гърмеж от 17 заболели, отказали имунизация преди месец. Те са в стеснен контакт с над 100 ваксинирани, измежду които няма инфектирани. 

В средата на Европейски Съюз сме по имунизация. ", добави доцентът.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР